Vergunningen voor senioren

Om aan de parkvijver in Voerendaal te mogen vissen, heeft u een geldige vergunning van HSV de Karper nodig.
Vissers die 14 jaar of ouder zijn op 1 januari 2018 kunnen kiezen tussen een jaarvergunning voor senioren en een dagvergunning voor senioren. De jaarvergunning is gekoppeld aan het lidmaatschap.

Jaarvergunning voor senioren
Als lid van HSV de Karper, krijgt u een jaarvergunning.
Bij het lidmaatschap hoort ook een VISpas.
Het lidmaatschap, de jaarvergunning en de VISpas voor het jaar 2018 kosten samen € 43,50.
Verder betalen nieuwe seniorleden eenmalig € 5,00 inschrijfgeld.

Indien u van een andere vereniging al een (hoofd)VISpas heeft, dan krijgt u bij ons een extra VISpas en kunt u een bedrag van € 20,00 terugvorderen bij Sportvisserij Nederland.

Wanneer u gebruik maakt van onze online bestelmodule, ontvangt u meteen alle benodigde visdocumenten. Klik hier voor meer informatie over meteen lid worden en vissen.

U kunt voor een jaarvergunning ook terecht bij ons bestuurslid Ramon Pasmans (ramonpasmans@hotmail.com).

Dagvergunning voor senioren
U kunt er ook voor kiezen om voor elke visdag een dagvergunning te kopen.
Een dagvergunning kost € 5,00 voor senioren (vissers die 14 jaar of ouder waren op 1 januari).

Dagvergunningen zijn verkrijgbaar bij
Gulf Tankstation & Carwash Voerendaal
Hogeweg 78
6367 BG Voerendaal

Toelichting vergunningen
Om aan de parkvijver te mogen vissen volstaat een dagvergunning. U heeft dus niet ook nog een VISpas nodig.
Bij het lidmaatschap van HSV de Karper hoort wel een VISpas. Dit geldt voor alle hengelsportverenigingen die zijn aangesloten bij Sportvisserij Nederland.
De VISpas en de bijbehorende lijst(en) van viswateren vormen samen de toestemming om in de wateren die in de bijbehorende lijst(en) staan vermeld te vissen met maximaal twee hengels.